Så tycker våra studerande

Som student utvecklas man oerhört, och lärdomen som lärs ut gynnar det personliga utvecklingen. Läran om kroppens anatomi, psykologi, sjukdomar, behandlingar, öppnar dörrarna både för självinsikt samt kunskap inom vård-arbete.
Personalen är välorganiserad med solklara riktlinjer, där studenten står i centrum, och får den stöd han/hon behöver. Rekommenderas starkt!
Payman, Consensum Vux Sollentuna 2015

—–

Jag tycker om mina läraren som är mycket hjälpsamma och de lyssna och ge råd för min studier och för framtiden.
Jag är mycket tacksamt och glad.
Susan Consensum Vux Sollentuna 2015

 —–

Jag tycker att skolan är ren och jag är nöjd med kaffe och smörgås, får låna böcker. Lärare är trevliga och hjälpsamma .
Suparat, Consensum Vux Sollentuna 2015

 —–

Jag tycker att alla saker i skolan är bra läraren, miljön, fika, klasskamrater.
Tack/Malihe, Consensum Vux Sollentuna 2015

—–

Jag tycker att vi har den bästa skolan I hela Sverige. Lärarna är väldigt duktiga de förklara tills du förstår och om man jämföra med andra skolor får vi låna böcker och får frukost varje morgon med frukt. Jag är jättenöjd.
Isatou, Consensum Vux Sollentuna 2015

—–

Det är en väldigt spännande och lärorik utbildning. Jag har lärt mig otroligt mycket, lärarna är väldigt engagerade i vår studier och hjälper till oavsett hur upptagna de är. Fina lugna lokaler, god frukost.
Jag tycker det är bra och samarbete med vår lärare och bra system tex: tider och fikan så jag ska säga fortsätt. Och lycka till alla elever och lärare.
Mvh Jalloul, Consensum Vux Sollentuna 2015

—–

”Jag trodde inte att jag skulle kunna studera efter alla dessa år, men det flexibla sätt som Consensum lägger upp studierna på passade mig perfekt. Plötsligt kändes det som att jag faktiskt kunde…”
Lisbeth, Consensum Vux Sollentuna 2012

—–

”Jag har alltid trott att man måste lära sig på ett sätt, och kan man inte det så är det kört. Det visade sig att jag hade fel, det finns många olika sätt att visa sin kunskap. Tack Consensum Vux”
Maria, Consensum Vux 2012

—–

”Jag har alltid drömt om att jobba på sjukhuset. Gissa om jag blev glad när jag blev erbjuden arbete där jag gjorde min praktik”
Camilla Consensum Vux 2012

—–

”Jag gick in med förväntningar på skolan som liknade de jag hade på gymnasiet, men redan vid första kontakten blev jag positivt överraskad. Min blivande lärare noterade mitt namn och var genuint intresserad av mig. När jag fick klartecken att börja kom jag till en liten, gemytlig och trygg skola. Det fokuseras på individen och hälsosamma värderingar med individuella studieplaneringar och frekvent återkommande uppföljningssamtal. Hälsofrämjande aktiveter som promenader på skoltid och fika och frukt finns alltid tillgängligt i våra lokaler. Frågar någon mig, så har jag enbart positivt att säga om skolan med dess lokaler, ledning och inte minst, engagerade lärare!”
Irina Fransson, Consensum VuX 2011

—–

Consensum är en mycket trevlig skola med lärare som tar vara på var och ens resurser och förutsättningar för att kunna lära sig på bästa sätt. Jag tycker att det är en mycket intressant och utmanande utbildning som får mig att tänka vidare och på så sätt utvecklas som person.”
Frida Landgren, Consensum VuX 2011